Brieždenie

NOVÁ ŠIFROVAČKA V BRATISLAVE, 9.6.2012

Fórum

Ak máte nejaké otázky, pripomienky, alebo nám chcete niečo pekné odkázať :), nech sa páči.

12.06. 22:16 Danka (org) Viacerí z vás sa pýtali na štatistiky čerpania nápovied, tak tie nájdete tu: https://sifrovacka.sk/2012/doc/napovedy_cerpanie.xls. Dáta sú prepisované z občas ťažko čitateľného papiera, takže bez záruky :). Link nájdete aj pri zadaniach nápovedných šifier.
12.06. 21:21 Lydka (Drahoš) :D až teraz pozerám, že sme mali lepiť nálepky na stanovištiach :D a ja že na čo ich máme :D teda.. aj mi napadlo, že možno chcete nejaké poradie, ale koho by to zaujímalo, keď má pred sebou Toníčka?
12.06. 08:46 Kesy (org) Martin: Ak sifrovacka bude, tak mailom reminder urcite posielat budeme.
11.06. 14:08 Lydka (Drahoš) Na prvý ročník perfektná hra. Na to, že ste skúsení šifrátori a organizátori: Tiež perfektná hra. :-D Gratulujeme malému Toníčkovi za výhru. A samozrejme aj celej jeho partii :-)
11.06. 13:08 Martin (Polomacane rastlinky) Tiez by som rad podakoval za nas tim, bolo to super :). Tak dufam ze buduci rok to vyjde. Inak, planujete potom o rok posielat e-mailom reminder/pozvanku na dalsi rocnik?
11.06. 11:26 Martina (Tonda) My taky děkujeme za skvěle připravenou hru a Ústrednému kúreniu a Drahošům za to, že nás nechali vyhrát :) Nejvíc se mi líbila Lurdská jeskyně, Strmá cesta, výlet do Rakouska, anglicko-slovenská šifra na startu, šifry s kostkou (nejvíc galerie na Strmé), Braillovo písmo ze samohlásek u bunkru, domino na osmičce (všimli jste si, že tabulka má rozměry 12 x 9 stejně jako tabulka u států - vlajek na pětce?) a náš způsob řešení cílového úkolu i poslední šifry (hrubou silou). Za rok doufám znovu :)
10.06. 23:40 Anino (Mimo a riadne) Joj, ľudia, ďakujeme moc. Dobré to bolo :)
10.06. 23:30 Karel (Spící Volové) Za celý náš tým - mnohokráte díky za opravdu skvěle připravenou hru! Zejména slovenština, Rakousko, střelba a rubikovka zajistily parádní (a mírně nevšední) šifrovací zážitek :-) Všechno fungovalo, líbil se mi herní systém i šifry samotné... Teď už jen nezbývá než doufat, že bude za rok repete :-)
10.06. 21:52 Dero (kRUtýM) Díky za dobře připravenou šifrovačku, na které jsme se bavili od začátku do konce. Osobně Brieždenie řadím k nejvydařenějším hrám letošní sezóny, pomohlo mu určitě i neokoukané prostředí, slovenčina, výlet do Rakouska a neotřelé nápady na některých šifrách. Palec nahoru! Přimlouvám se, abyste se pokusili příští ročník udělat celonoční. Dokud máte to pravé nadšení a "čerstvé" nápady. (A taky bych chtěl cestou na a z hry strávit méně času než hrou samotnou, aneb z Prahy je to sakra daleko. :)
10.06. 20:47 Danka (Org) V časti "Šifry a riešenia" už sú zverejnené všetky šifry vrátane nápovedných, aj s riešeniami. Svoje názory na ne môžete vyjadriť v diskusiách k jednotlivým šifrám.
10.06. 09:28 Danka (Org) Zadania všetkých šifier si môžete stiahnuť tu: https://sifrovacka.sk/2012/doc/sifry2012.zip. Pracujeme na zverejnení všetkých šifier aj s riešeniami a diskusiou k nim.
10.06. 00:29 Miro Dakujem v mene celeho timu FM za dobru organizaciu, dufam ze sa vidime aj o rok.
09.06. 21:28 Kesy (Org) Brieždenie úspešne prešli 3 tímy: 1. Tonda a jeho parta, 2. Ústredné kúrenie, 3. Drahoš forever. Podrobnejšie poradia a riešenia šifier zverejníme už čoskoro. Ďakujeme všetkým za účasť!
08.06. 11:23 Danka (Org) Ahoj, ako uz povedal Martin, da sa parkovat na J.C.Hronskeho pri bytovkach, alebo na Smrecianskej ulici (juhozapadna strana parku)
08.06. 09:20 Miro Na ulici J.Cigera Hronskeho by nemal byt problem zaparkovat, za posledny mesiac som tam 2x parkoval cez pracovny den a vzdy som nasiel miesto prave na tom konci kde je fontana, cez vikend tam bude urcite dost miest, tiez sa tam chystam zaparkovat. Parkovanie tam nie je spoplatnene.
07.06. 17:08 Martin Neviem ako to tam vyzera cez vikendy, ale mozno sa bude dat zaparkovat niekde na severnej strane (Sibirska, Jozefa Cigera-Hronskeho). Kazdopadne, ina moznost je zaparkovat pod nakupnym centrom Polus City Center na Vajnorskej - je to sice dalej, ale cez vikendy tam mavali parkovanie zadarmo (odporucam ceknut na ich web stranke, ci sa to nahodou nezmenilo).
07.06. 11:53 Karel Ahoj! Vzhledem k tomu, že máme (zatím) v plánu přijet autem, tak bych se chtěl zeptat, zda půjde v okolí startu nějak jednoduše parkovat. Popř. zda máte nějaké jiné doporučení, kde v Bratislavě parkovat. Díky a těšíme se na hru!
Diskusia je uzavretá, nové príspevky už nie je možné pridávať.