neprihlásený tím | Login

Šifry a riešenia

start 01 02 03 04 04b 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 NA NB NC ND NE NF NG

Štartová aktivita

Zadanie

Vy ste tím Prepáčte, my sme hlúpi. Vymyslite si tímovú pózu. Tá musí spĺňať nasledovné podmienky:
práve 1 noha sa viditeľne nedotýka zeme,
práve 3 členovia tímu má výrazne otvorené ústa,
práve 2 členovia tímu (každý zvlášť) ukazujú akú dlhú rybu kto chytil,
práve 1 člen tímu má od iného spravené za hlavou "rožky".
Kreativite pri tvorbe pózy sa samozrejme medze nekladú :) Po zaznení signálu ktorý začne štartovú aktivitu zaujmite prosím tímovú pózu a chvíľu počkajte, nech to celé odfotíme. Následne môžete začať hrať.

Vašou úlohou počas štartovej aktivity je naučiť sa utvoriť pózu ľubovoľného tímu. Keď už to budete vedieť, príďte na stanovište organizátorov. Na lístočku od nás dostanete názov tímu, ktorého pózu máte predviesť. Ak sa vám to podarí, dostanete zadanie prvej šifry. Ak nie, môžete znova skúsiť až keď na vás znova príde rad, ale nie skôr ako o 2 minúty po predchádzajúcom pokuse. Dostali ste zoznam hrajúcich tímov, môže sa vám hodiť. (Keby niečo, je aj na webe hry.)

Skôr, než túto aktivitu úspešne ukončíte, ste povinní aspoň dvakrát (ale pokojne aj viackrát) predviesť svoju pózu tímu aspoň štyrom aktívne sledujúcim (zakaždým iným) tímom. V póze vytrvajte aspoň 15 sekúnd a pred jej predvedením aj po ňom nahlas oznámte ostatným svoj názov tímu. Vyššie uvedený popis pózy neprezrádzajte inak ako jej predvedením.

Nápoveda

Riešenie

Diskusia

Táto diskusia je už uzatvorená, nie je možné pridávať ďalšie príspevky.
09.06.2014 11:27 mišof (Organizátor) Vyskytol sa tuším jeden taký prípad, dostali inštrukciu nech to nejak odimprovizujú :)

Inak, pôvodne mal byť jeden z parametrov počet slov, na počet medzier sa to zmenilo práve kvôli tomu, že sme mali dvojčlenné tímy s trojslovným názvom.
09.06.2014 11:05 Ňaňka (Semantická mlha) Uvažovali sem, čo by sa stalo, keď by tím dorazil v menšom počte a mal veľa veľkých písmen alebo medzier (napríklad tím so 7 zdvihnutými nohami by mohol mať kúsok problém, ak by nedorazil kompletný)
09.06.2014 02:09 mišof (Organizátor) Mimochodom, chcel by som poďakovať tímom, že nik nemal v názve ô ani ä :)
09.06.2014 02:09 mišof (Organizátor) Joj to keby som si pamätal po tom chaose :) ale myslím že to bolo skoro ok, len sa niečo (pri mojom počítaní?) o 1 líšilo od správneho.
08.06.2014 22:43 TrePe (TrePe tím) Prvy krat nam misof neviem co neuznal, lebo riesenie sme mali spravne, mozno viazla realizacia ;) Nastastie sme to skusili druhy krat s nezmenenou strategiou a vyslo (uz len s neistotou, ci makke L je tiez "rozok" - bolo)